Az Inda gépházblogja

Blog.hu címlap: az első reakciók

Néhány óra alatt megszülettek az első reakciók. Tévhitek, vélemények, fals feltételezések és jó meglátások keverednek a blogpostokban. Ez teljesen rendben is van. Íme egy kis ízelítő:

"A Blog.hu szinte mindenben más szolgáltatás, mint a többi hazai blogos cég." Onlinemarketing

"A bal hasábban három tágan értelmezett téma köré gyűlnek a postok és kommentek (kívülről-belülről), jobb oldalon pedig valós időben csöpögnek a postok és kommenttopikok."
Webisztán

"A blog.hu címlap láthatóan  nem a (külső) reklámbevételekből akar megélni, amit szerintem a felhasználók többsége nem is nagyon fog bánni."
Médiablog

"A blog.hu legnagyobb erőssége (...) mégsem az új felület, hanem az erőteljes építkezés, amivel az Index nyilvánvalóan a blogszféra felső szegmensének - bekebelezésére készül az utóbbi időben."
Doransky

"Az oldal felépítése különben jó lenne, csak kicsit több tartalom kéne rá. A hozzászólások beemelése, a kép, a randomajánló jó ötletek. Dícséretes, hogy vannak RSS-ek, így tudom máshonnan is figyelemmel követni a híreket."
Webizen

"Itt a Blogterhez hasonlóan lehet blogokat ajánlani, sőt ami újdonság állítólag külső blogok is kikerülhetnek a címlapra (én eddig egyet sem láttam, de becsülendő kezdeményezés)."
Sokminden

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása